2008-08-04

Återställ din svendom!

Den unge svennen har som bekant en hinna som täcker hans ollon. När han blir könsmogen förlorar han den, om han penetrerar en kvinna. Vanligtvis blöder det rikligt då. Nu är detta ett problem för mången man, eftersom han utan förskinn knappast blir gift (om han inte är änkling). Kvinnor vill ju ha oskulder. Nu finns möjlighet att operera fast ett konstgjort förskinn, så att det blöder på lakanet under bröllopsnatten, och svärmor blir nöjd. Sjukförsäkringen täcker kostnaden för operationen, så även låglönegrupper har råd. Välkommen till vår klinik!


Restore your foreskin enterprises©



_______________________
Detta är ju fullkomligt absurdt. Dock förkommer ett liknande resonemang i vårt land i dag. Att det är möjligt beror på att folk inte känner sanningen om kroppen. Det finns visserligen sexualundervisning i skolan, men det finns somliga som inte vill ta till sig den. Det lyssnar hellre till andra predikanter. vad man ska göra åt problemet, har jag svårt att säga. Myten om det blodiga lakanet kommer att leva så länge folk inte vill veta sanningen om vår fysiologi.
_____________________________
Vidare kan tilläggas att sexualiteten alltid har exploaterats. Det är en svag punkt hos människan. Detta är lika avskyvärt om det kommer från penningmagnater som från svarta präster. Så länge vi lyssnar til deras lögner, kommer vi inte att få bukt med förtryck och smittsamma sjukdomar.

Inga kommentarer: